Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
powerpoint

Ξεκλειδώστε τη μαγεία του PowerPoint. Πάρτε μέρος στο μάθημά μας

Το PowerPoint έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουμε πληροφορίες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γοητεύουμε το κοινό και να μεταφέρουμε πολύπλοκες ιδέες… Περισσότερα »Ξεκλειδώστε τη μαγεία του PowerPoint. Πάρτε μέρος στο μάθημά μας

Πρακτικός οδηγός επιτυχίας παρακολούθησης E-Learning μαθημάτων

εκπαίδευση με e-Learning, θα μοιραστούμε συμβουλές και στρατηγικές για να κατακτήσετε την τέχνη της ηλεκτρονικής μάθησης και να επιτύχετε στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας προσπάθειες.

Cracking Coding Interview: Συμβουλές, κόλπα και στρατηγικές για την επιτυχία

Σε αυτόν τον φιλικό, άτυπο οδηγό, θα μοιραστούμε μερικές συμβουλές, κόλπα και στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τη συνέντευξη coding και να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας στον κλάδο της τεχνολογίας.

msoffice 2016

Μάθε το MS-Office στην καλύτερη τιμή

Ψάχνετε να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας στο MS-Office; Τότε μην ψάχνετε άλλο! Το ολοκληρωμένο πακέτο μαθημάτων μας καλύπτει το Excel, το PowerPoint, το Word και το Outlook. Και το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό, στην άνεση του σπιτιού σας.

PowerPoint

Πώς δημιουργούμε επαγγελματικές παρουσιάσεις με PowerPoint

Έχετε βαρεθεί να δημιουργείτε άδοξες παρουσιάσεις PowerPoint που δεν εντυπωσιάζουν το κοινό σας; Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνος. Πολλοί φοιτητές, έφηβοι και απόφοιτοι αγωνίζονται να δημιουργήσουν παρουσιάσεις με επαγγελματική εμφάνιση που να μεταφέρουν αποτελεσματικά το μήνυμά τους

Microsoft Office 365 Review – Αξίζει η επένδυση;

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τη διεπαφή χρήστη ή αλλιώς το user interface. Είναι κομψό, μοντέρνο και εύκολο στην πλοήγηση. Μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας εργαλεία, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, με λίγα μόνο κλικ. Επιπλέον, η διεπαφή είναι προσαρμόσιμη, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας.

Excel vs Google Sheets – Ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς

Εάν είστε φοιτητής ή πρόσφατος πτυχιούχος, το πιθανότερο είναι ότι έχετε χρησιμοποιήσει είτε το Excel είτε τα Φύλλα Google για τα μαθήματα ή τα προσωπικά σας έργα. Ποιο όμως είναι καλύτερο; Λοιπόν, εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε προγράμματος.