Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

10 κορυφαίες πλατφόρμες e-learning για το 2023

Ο κόσμος της εκπαίδευσης αλλάζει ραγδαία και η ηλεκτρονική μάθηση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Με τη συνεχιζόμενη πανδημία και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, η ηλεκτρονική μάθηση έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις 10 κορυφαίες πλατφόρμες e-learning για το 2023.

Coursera

Το Coursera είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης παγκοσμίως, με πάνω από 77 εκατομμύρια εγγεγραμμένους μαθητές. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων και πιστοποιήσεων από κορυφαία πανεπιστήμια και ειδικούς του κλάδου σε όλο τον κόσμο. Το Coursera προσφέρει επίσης εξειδικεύσεις, πτυχία και επαγγελματικά πιστοποιητικά για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Udemy

Το Udemy είναι μια άλλη δημοφιλής από τις πλατφόρμες e-learning που προσφέρει πάνω από 155.000 μαθήματα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και των δημιουργικών τεχνών. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους εκπαιδευτές να δημιουργήσουν τα μαθήματά τους, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους.

edX

Το edX είναι μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που ιδρύθηκε από το Χάρβαρντ και το MIT. Η πλατφόρμα προσφέρει πάνω από 3.000 μαθήματα και έχει πάνω από 33 εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο. Η edX συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς για να προσφέρει υψηλής ποιότητας διαδικτυακά μαθήματα και πιστοποιήσεις.

LinkedIn Learning

Το LinkedIn Learning είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που ανήκει στο LinkedIn, μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για επαγγελματίες. Η πλατφόρμα προσφέρει πάνω από 16.000 μαθήματα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και των δημιουργικών τεχνών. Το LinkedIn Learning προσφέρει επίσης εξατομικευμένες συστάσεις μάθησης με βάση τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και στόχους.

Skillshare

Το Skillshare είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που προσφέρει πάνω από 30.000 μαθήματα σε δημιουργικές τέχνες, σχέδιο, τεχνολογία και επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα εστιάζει στη μάθηση βάσει έργου και επιτρέπει στους εκπαιδευτές να δημιουργούν και να πουλούν τα μαθήματά τους.

Pluralsight

Το Pluralsight είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που προσφέρει πάνω από 7.000 μαθήματα τεχνολογίας, ανάπτυξης λογισμικού και λειτουργιών πληροφορικής. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες.

Codecademy

Το Codecademy είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που εστιάζει στη διδασκαλία δεξιοτήτων κωδικοποίησης και προγραμματισμού. Η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή μαθήματα σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού, όπως Python, JavaScript και HTML/CSS.

Δεντρόσπιτο

Το Treehouse είναι μια από τις πλατφόρμες e-learning που προσφέρει πάνω από 300 μαθήματα για την ανάπτυξη ιστού, το σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα προσφέρει μάθηση βάσει έργου και μια κοινότητα μαθητών και εκπαιδευτών για να υποστηρίξει το μαθησιακό σας ταξίδι.

Ακαδημία Khan

Το Khan Academy είναι μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που προσφέρει πάνω από 10.000 μαθήματα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των επιστημών, των μαθηματικών και των ανθρωπιστικών επιστημών. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές K-12 και προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε.

MasterClass

Το MasterClass είναι μια από τις πλατφόρμες e-learning που προσφέρει μαθήματα και σεμινάρια που διδάσκονται από διασημότητες και ειδικούς του κλάδου σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής, της γραφής και της μαγειρικής. Η πλατφόρμα προσφέρει μαθήματα βίντεο υψηλής ποιότητας και προσφέρει την ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους στον κλάδο.

Συμπερασματικά, η ηλεκτρονική μάθηση έχει γίνει ουσιαστικό μέρος της εκπαίδευσης και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης για να διαλέξετε. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, είτε να ενισχύσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας ή να εξερευνήσετε νέα ενδιαφέροντα, αυτές οι 10 κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης για το 2023 προσφέρουν μια σειρά μαθημάτων και πιστοποιήσεων που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Ετικέτες: